Sliter du med kompleksiteten i datasenteret ditt?

Hurtig økning i antallet applikasjoner og økende kostnader ved å opprettholde eldre infrastrukturer forårsaker betydelige utfordringer innen IT for mange organisasjoner. Med HPE SimpliVity kan du strømlinjeforme og aktivere IT-operasjoner for en brøkdel av kostnaden sammenliknet med tradisjonelle og offentlige cloud-løsninger. Dette oppnår du ved å kombinere IT-infrastrukturen og avanserte datatjenestene med en enkelt, integrert all-flash-løsning. HPE SimpliVity er en kraftig, enkel og effektiv hyperkonvertert plattform som knytter seg til førsteklasses datatjenester, basert på verdens bestselgende server og med bransjens mest komplette garanti.

For IT-ledere som sliter med å oppnå fleksibilitet og økonomi i skyen, eller ikke har full kontroll og styring av lokal IT, leverer HPE SimpliVity 380 en perfekt løsning – basert på en server som kjører i noen av verdens mest effektive, største og robuste datasentre.

Løsningen forenkler IT dramatisk ved å kombinere alle infrastruktur- og avanserte datatjenester for virtualiserte arbeidsbelastninger på markedets bestselgende server-plattform.

HPE SimpliVity 380 er tilgjengelig på HPE ProLiant DL380 Gen10 servere, som er en kompakt, skalerbar 2U rackmontert byggekloss og som leverer både server-, lagrings- og lagringsnettverkstjenester. Den leverer også et komplett sett med avansert funksjonalitet som gjør det mulig å forbedre effektiviteten, styringen, beskyttelsen og ytelsen dramatiske av virtualiserte arbeidsbelastninger – til en brøkdel av kostnadene og kompleksiteten til dagens tradisjonelle infrastruktur.

LES MER HER

Spørsmål? Kontakt oss i dag

Kontakt oss idag!WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux