Våre partnere

Om du velger Agnitio som teknologipartner bør du ha forventninger om en problemfri IT-hverdag. Vi designer og leverer komplette datarom, nettverks- og kommunikasjonsløsninger og kan også ta ansvar for drift og vedlikehold.

Agnitio samarbeider med markedslederne innen bransjen og våre løsninger omfatter hele plattformen: klient, nettverk, servere, lagring og backup samt programvare som binder disse sammen. Ønsker du å bevege deg mot nettskyen for å frigjøre ressurser, så kan vi tilby dette i form av vårt eget datasenter eller ut mot de store skytjenesteleverandørene som for eksempel Microsoft Azure. Spør oss om råd.

Vi har høyt kvalifiserte konsulenter innenfor nettverk og IT-infrastruktur og har gjennom flere år vært en profesjonell leverandør til både private og offentlige virksomheter. Ønsker du å vite mer om eller er interessert i våre kundereferanser på området kan du ta kontakt med oss på salg@agnitio.no.

Hewlett Packard Enterprise
Agnitio har hatt et nært og godt forhold til HPE i mange år. Sammen hjelper vi kunder å bruke teknologi for å kutte tiden det tar å gjøre ideer om til verdi. Snakk med oss om servere, lagring, nettverk, programvare eller integrerte systemer. Uansett hvor du er i denne reisen, gir vi dere teknologien og løsningene som må til for å lykkes.

 

HP
HP er også vår hovedleverandør på periferiprodukter som arbeidsstasjoner, PCer og skrivere. Agnitio investerer mye tid på å være oppdatert på ny teknologi. Samarbeidet vårt med HP gjør at vi kan bistå kunder på en profesjonell måte i hele verdikjeden fra rådgiving, installasjon og drift til oppfølging og fornyelse.

Virtualisering
Gjennom vårt tette samarbeid med VMWare har vi muligheten til å vise deg hvordan vi bruker teknologi fra VMWare til å løse våre egne IT-utfordringer som kanskje du også møter hver dag.

 

Sikkerhet
I dag er det behov for helt nye ideer om å levere sikkerhet. Kontekstbevisste og tilpasningsdyktige løsninger er hva som vil lede oss inn i fremtiden og vår samarbeidspartner Forcepoint  gjør det veldig bra på dette området.

Spørsmål? Kontakt oss i dag

Fordelen med Agnitio som leverandør er at det er kort vei fra førstelinje til toppledelse. De har dyktige konsulenter i fagmiljøet. Jeg anbefaler Agnitio til bedrifter som enten velger å outsource hele eller deler av driftsvirksomheten sin, men også bedrifter som ønsker tjenester innen nettverk og sikkerhet.

Eldar Hovda, avd. direktør IT Forvaltning i Husbanken

Kontakt oss idag!    WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux