Våre tjenester

Agnitio tilbyr en rekke tjenester for å lette it-hverdagen for våre kunder.
Vår helpdesktjeneste bistår kundene ved driftsproblemer, og kan assistere sluttbrukere ved hjelp av fjernstyringsverktøy.

Konsultene våre er erfarne innen it-drift, og både driftsoppmøte og vakttjeneste inngår i våre konsulenttjenester. Gjennom vår avtaler for drift, respons og timebank tilbyr vi fleksibilitet, trygghet og faste priser.

Vi holder også gjerne workshops innen Microsofts Officeprodukter (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) og kan hjelpe til med utvikling av f.eks dokumentmaler, eller løse spesifikke utfordringer innen denne produktporteføljen.

FJERNDRIFT / DRIFT
Agnitio kan ta ansvar for alt datautstyr ute hos kunde. På utstyr og programvare som vi selv ikke har kompetanse på eller reservedeler til, dekker vi oss gjennom forpliktende avtaler med etablerte partnere.

 

KONSULENTTJENESTER
Agnitio leverer komplette løsninger innen datainfrastruktur. Vi leverer produkt fra de mest anerkjente leverandørene og syr sammen løsninger for våre kunder.

Agnitio kan sammen med sine strategiske samarbeidspartnere levere et komplett sett av produkt og tjenester. Agnitio kan på vegne av kunden ta det totale ansvar slik at kunden, selv om det er flere partnere involvert, vil oppleve et godt samarbeidsforhold og god leveranseevne av produkt og tjenester. Gjennomføring av prosjekt i forbindelse med innføring av ny teknologi, endring eller optimalisering av kundens system, driftsikkerhetsanalyser, flytting etc.

Vår konsulentavdeling består av høyt kvalifiserte medarbeidere som fortløpende tar videreutdanning gjennom våre leverandørers opplæringsprogram. Agnitio har stor fokus på kompetanse og gjennomfører de sertifiseringer som våre leverandører krever. I tillegg har vi som målsetning at alle våre medarbeidere skal være sertifisert innen sine produktområder.

Konsulentavdelingen er hovedsakelig engasjert i IT-prosjekt som omfatter større systemendringer, omfattende installasjoner av nye system, evaluering i forbindelse med overgang til ny teknologi, samt installasjon og klargjøring av komplekse løsninger. I tillegg yter avdelingen support ved behov. For å kunne møte konkurransen fra de store aktørene i markedet har Agnitio utviklet en partnermodell. Gjennom et forpliktende samarbeid med partnere innenfor strategiske områder, kan Agnitio gjennomføre komplette og kompetansekrevende leveranser, og i tillegg ta ansvar for det vedlikehold og den support som kreves for å opprettholde den stabilitet og krav til oppetid som kreves av eit infrastrukturanlegg i dagens krevende marked.

WORKSHOP
Agnitio tilbyr Workshops innen Microsofts Officepakke. Vi gjør en kartlegging av behov og gjennomfører tilpassede opplegg.

Vi tilbyr og et bredt spekter av kurs innen programvare fra Microsoft samt tekniske kurs fra våre partnere, som VMWare, RES, Citrix og Cisco.

Dersom det er ønsker om bedriftsinterne kurs er vi behjelpelige med å arrangere dette. Vi henter da kursholder i tillegg til å organisere kurslokaler etc.

 

DATASENTER
Agnitio sine datasentertjenester omfatter sentrale driftsmiljø med nødvendig infrastruktur, maskinkraft, drift og administrasjon av løsninger.

 

OFFICE365
Agnitio er forhandler av Microsoft Office 365. Vi konfigurerer Exchange Online, tilpasser din Sharepoint Online og lisensierer etter kundens behov. Man kan med Office465 kombinere for eksempel word, excel og outlook med kraftige tjenester som Onedrive, Sharepoint Online, Skype for business, Exchange Online og Microsoft Teams, der man kan opprette og lagre informasjon når som helst og hvor som helst.

 

RESPONSAVTALE
For dem som vil være sikker på at vi har konsulenter / teknikere tilgjengelig og kan stille opp på kort varsel. Ta kontakt for mer informasjon og vi kan skreddersy avtaler til små og store bedrifter.

312Nettverk feil rettet
2498Passord stjålet
803Vellykket førstehjelp
3245TB lagret i backup

Spørsmål? Kontakt oss i dag

Kontakt oss idag!    WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux